Notícies

Els decorats dels Premis Gaudí s'exposen al Parc Audiovisual de Catalunya

premisgaudialparc

Les peces estaran exposades fins a la propera edició dels Gaudí.

Els elements que conformen els decorats de la gala dels Premis Gaudí s’exposen al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa. La decisió de portar aquests elements tan simbòlics és fruit de la relació de col·laboració natural que existeix entre l’Acadèmia del Cinema Català i el Parc Audiovisual.

La peça principal de l’exposició és la reproducció a gran format de l’estatueta distintiva dels Premis Gaudí, inspirats en les característiques formes dels guerrers emmascarats del terrat de La Pedrera del genial arquitecte Antoni Gaudí, que dóna nom als grans premis de cinema catalans. Aquesta figura representa un símbol destacat de l’arquitectura i el patrimoni català per la genialitat i creativitat d’aquest arquitecte, valors que són reconeguts en els creadors que reben els guardons cinematogràfics.

El fet que el Parc Audiovisual de Catalunya aculli aquests elements pren un sentit especial, ja que el Parc forma part activa del procés de creació de les obres que, més tard, són premiades a les celebracions dels Premis Gaudí.

+ info: Parc Audiovisual de Catalunya

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat