Notícies

Obertes les inscripcions per al Most 2015

mostlogo

L’edició d’enguany del Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava se celebrarà del 5 al 15 de novembre.

La cinquena edició del Most Festival engega motors amb l’obertura de les inscripcions per participar a les dues seccions competitives del festival: Collita 2015 i Brot - XX Mostra de Curtmetratges de Vilafranca.

La secció Collita 2015 està oberta a tot tipus de treballs audiovisuals de qualsevol nacionalitat i de qualsevol durada que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant (promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental o narrativa). Les peces a concurs optaran a sis premis: Gran Premi del jurat, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi al millor treball promocional, Premi “Arrels del vi i del cava” i Premi Projecció Internacional.

D’altra banda, el Brot buscarà la participació de la millor producció nacional en format de curtmetratge de qualsevol temàtica i gènere (ficció, documental, animació...) que no superi els 20 minuts de durada (inclosos els crèdits). En aquest cas, les obres competiran pel Premi del Jurat, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Jove.

La inscripció és gratuïta i està oberta fins al 31 de juliol de 2015.

+ info: Most Festival 2015

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat