Notícies

Choreoscope – Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona convoca el Premi al Millor Curtmetratge de Dansa Joves Talents de Catalunya

choreoscope

A més del “Llorer Choreoscope”, el film guanyador obtindrà un suport al projecte en metàl·lic atorgat per El Mercat de les Flors i la seva projecció a Nova York.

El Choreoscope segueix apostant pels futurs professionals. Aquesta vegada ho fa introduint en la seva competició oficial 2015 la categoria de Premi al Millor Curtmetratge de Dansa Joves Talents realitzats per estudiants de qualsevol escola del sector artístic audiovisual i de la dansa de Catalunya.

La convocatòria està oberta a qualsevol estudiant resident a Catalunya, sigui quina sigui la seva procedència. Es busca així potenciar les sinergies de creació i de distribució entre estudiants de dansa i estudiants del sector audiovisual que resideixin i estudiïn a Catalunya.

El premi per al guanyador consistirà en el “Llorer Choreoscope”, amb una dotació en metàl·lic de 600 euros atorgada per El Mercat de les Flors i la distribució de la pel·lícula a nivell internacional a càrrec del propi festival. El curtmetratge de dansa guanyador serà projectat a Nova York per l’Associació de Cinema de Dansa dins del seu programa “Capturing Motion NYC”, un programa dedicat a l’educació. Choreoscope també premiarà a l’escola o escoles de procedència del film guanyador, amb el “Llorer distintiu Escola de Dansa” i el “Llorer distintiu Escola de Cinema” en reconeixement a la seva labor creativa i de talent, així com amb la promoció del centre o centres a nivell internacional.

+ info:  Choreoscope   Joves Talents

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat