Notícies

Tot a punt per una nova edició de l'Atlántida Film Fest

atlantidalogo

Del 9 de juny al 9 de juliol, el festival de cinema inèdit organitzat per Filmin acull més de 55 llargmetratges i per primera vegada 10 curtmetratges.

Torna una nova edició de l’Atlántida Film Fest, un espai que vol posicionar-se com el lloc ideal per descobrir les noves tendències audiovisuals, després de l’èxit de la quarta edició on es van superar els 40.000 espectadors.

Aquest any com a novetat destaca un seminari que mostrarà tècniques persuasives de propaganda del cinema nord-coreà. Anna Broinowski, directora que va tenir accés a Corea del Nord i el seu equip ajudaran a utilitzar aquestes eines per tal de crear un vídeo de propaganda. Un altra de les grans novetats d’aquesta cinquena edició serà la col·laboració amb Sónar+D i un ampli programa de tallers i presentacions destinades als sectors més innovadors de la indústria audiovisual.

L’Atlántida Film Fest comptarà amb una secció oficial dedicada a llargmetratges i curtmetratges, la secció Atlas amb els títols més premiats als festivals de tot el món i la secció Propaganda on es veuran pel·lícules que han utilitzat missatges polítics. El cicle (Anti)Propaganda oferirà 9 llargmetratges per reivindicar el gènere del documental polític.

+ info: Atlántida Film Fest 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat