Notícies

Convocatòria oberta per la presentació de projectes a l'Alternativa

assesories alternativa

Aquesta convocatòria serveix per assessorar de manera personalitzada els projectes en fase de desenvolupament i per afavorir la seva visibilitat.

Un cop acabat l’espai de debat de la 6a edició de la Jornada de Professionals de l’Alternativa i després d’una selecció prèvia de projectes, es concertaran sessions d’assessorament individuals o col·lectives (segons les característiques i necessitats dels projectes) amb professionals experts convidats.

Els projectes poden estar en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció. Durant el mes de setembre es demanarà ampliar la informació dels projectes preseleccionats.

Les assessories són una trobada amb professionals internacionals de l’audiovisual. Tindran lloc al CCCB el pròxim 20 de novembre de 2015 en el marc del 22è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa 2015. El festival obre una finestra a la producció internacional de cinema independent realitzada en els últims dos anys. Acosta a les pantalles de Barcelona una selecció de cinema contemporani àmplia i estimulant, i permet descobrir els nous directors i les obres poc difoses en el panorama audiovisual actual.

Per poder-hi participar, és necessari satisfer els requisits establerts i omplir el formulari. El termini de la convocatòria finalitza l’1 d’agost de 2015.

+ info: L’Alternativa

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat