Notícies

Isaki Lacuesta participa a la tercera sessió del cicle Pantalla Alternativa

pantallaalternativaisaki

Aquesta sessió comptarà amb projecció de fragments dels seus films i materials inèdits de La propera pell.

Entre març i juliol de 2015, es desenvolupa el primer cicle de cinema programat per la Unió Jove Alternativa Cinemàtica amb el títol Pantalla Alternativa. Un divendres al mes els joves programadors organitzen una projecció: trien els títols, dissenyen els elements de difusió i la campanya de comunicació, presenten les pel·lícules, conversen amb els convidats... La programació aposta clarament pel cinema d’autor obrint així un espai per a què el públic jove descobreixi un cinema que habitualment no té a l’abast o desconeix.

Per a la tercera Pantalla Alternativa, la UJAC ha preparat una sessió molt especial amb l’Isaki Lacuesta com a convidat. La sessió s’estructurarà en dues parts: primerament es parlarà sobre la trajectòria del cineasta i la seva manera de concebre i fer cinema, i la segona part estarà dedicada a la seva propera pel·lícula La propera pell, on els joves tenen un lloc destacat.

Partint de materials inèdits, el cineasta compartirà amb el públic el seu procés de treball: el guió, els assajos amb els actors, la recerca de localitzacions, els bruts de rodatge, el muntatge finalitzat d’alguna seqüència. Una ocasió privilegiada per conèixer des de dins i en primera persona el seu mode de treball. També participarà al diàleg Igor Szpakowski, un dels tres joves actors de La propera pell.

La sessió tindrà lloc divendres 29 de maig a les 19.30 hores a l’Auditori de Sant Martí, inaugurat recentment i que té com a objectiu potenciar i dinamitzar l’activitat cultural del Districte.

El projecte és una iniciativa de l'Auditori de Sant Martí i A Bao A Qu, associació dedicada a la pedagogia de la creació, i en particular, del cinema, i responsable del programa 'Cinema en curs'. Es desenvolupa en el marc del projecte europeu 'Moving Cinema', liderat per A Bao A Qu.

+ info: Isaki Lacuesta – Pantalla Alternativa

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat