Notícies

Salvatore Cascio, nen protagonista de Cinema Paradiso, visita el Cinema Alhambra de La Garriga.

cinemaparadiso

La visita coincidirà amb la projecció i un col·loqui sobre aquest clàssic del cinema.

Divendres 22 i dissabte 23 de maig es podrà veure un dels clàssics del cinema, Cinema Paradiso dirigida per Giuseppe Tornatore el 1988. La pel·lícula reflexiona sobre la infància i la memòria del passat mitjançant el cinema com a espectacle popular i d’evasió de la realitat quotidiana.

A Roma, als anys 1980, Salvatore, cineasta de moda, s’assabenta de la mort del seu vell amic Alfredo. Quaranta anys abans, a Sicília, l’anomenava Toto i compartia el seu temps lliure entre l’església i la sala de cinema, en particular la cabina de projecció. Allà regnava Alfredo, que a través de les pel·lícules que projectava li ensenyava la vida.

Salvatore Cascio, l’actor que interpretava el paper de Toto i aprenia l’ofici de projeccionista al cinema del seu poble, farà una presentació inicial, seguida de la projecció de Cinema Paradiso i finalment hi haurà un col·loqui sobre el film.
Cinema Paradiso es podrà veure al Cinema Alhambra (Carrer Calàbria, 13) de La Garriga. Les entrades es podran comprar al mateix Cinema Alhambra.

+ info: Cinema Alhambra

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat