Notícies

"Small is Biútiful": selecció de projectes en desenvolupament

 espagnolas en paris2

Small is Biútiful està organitzat per Espagnolas en París juntament amb Île de France Commission amb l’objectiu de presentar projectes de producció cinematogràfica (d’empreses espanyoles) a un grup selecte de professionals de la regió parisenca Île de France, a efectes de portar-los conjuntament a execució.

Criteris per a la selecció de projectes:

1. Projectes propis de llargmetratges per completar el finançament que reuneixin les següents característiques: ambició internacional, disposar d'un tractament en francès o anglès, (i, sota demanda, un guió en un d'aquests dos idiomes), no comptar amb coproducció francesa encara, no haver-se presentat a convocatòries d'Small is Biútiful anteriors.

2. Es valoraran els projectes d'autor més enllà de la magnitud del pressupost, que destaquen per l'originalitat del tema i tractament, projectes en estat d'escriptura o pre-producció. Els projectes podran ser rodats en qualsevol part del món, però es consideraran favorablement els que utilitzin serveis empresarials i professionals dels territoris de les entitats organitzadores i col·laboradores.

Nota: Els documentals altament creatius també es poden presentar.

La data límit per presentar el projecte és el divendres 29 de maig.

El contacte per enviar el projecte es Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. copiant a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+ info: Small is Biútiful

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat