Notícies

Títols catalans a la programació del Clam de Navarcles

clamnavarcles

Cartas a Maria, Glance Up, El reto de Eva i Els Cap de Drap a la Selva de l'Arc de Sant Martí, produccions catalanes seleccionades al Clam 2015.

Durant el pròxim 30 d'abril i fins al 10 de maig es podran veure al Clam Festival Internacional de Cinema Solidari a Navarcles produccions que abordaran conceptes com la fraternitat, la presa de consciència solidària, la crisi ambiental global o els conflictes socials i humanitaris.

El comitè de selecció ha seleccionat entre més de 700 films inscrits a concurs, una programació representativa de la millor creació cinematogràfica mundial amb un gran interès cultural i social.

D'entre totes les produccions seleccionades al Clam, hi destaquen quatre catalanes: Cartas a María (dirigida per Maite García, produïda per Mallerich Films), Glance Up (dirigida per Oriol Martínez i Enric Ribes i produïda per La Lupa Produccions), El reto de Eva (dirigida per Eloi Tomàs amb la producció de Bakery Group) i Els Cap de Drap a la Selva de l'Arc de Sant Martí (dirigida per Àlex Colls).

A més de les seccions oficials a concurs de llargmetratges i curtmetratges, destaquen altres seccions com Pantalla Oberta o Reconeixement Clam, així com concerts, exposicions i taules rodones vinculades al festival.

+ info: Festival Clam

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat