Notícies

El celler Jean Leon presenta "Un home, un temps, un vi… un llibre"

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, el celler llança al mercat un estoig ideat sota un concepte molt singular, "un llibre" amb dos vins i un documental.

L'original proposta és una manera diferent de submergir-se en la fascinant història del fundador del celler, Jean Leon, que va passar d'embarcar com a polissó rumb als Estats Units a compartir confidències amb Frank Sinatra, James Dean o Marilyn Monroe.

I és que, en obrir la portada, el lector descobreix a l'interior dos vins de finca i el documental A Man, A Time, A Wine, en format DVD. L'estoig es presenta en dues edicions que contenen els vins Vinya Gigi Chardonnay i Vinya Palau Merlot o Vinya Palau Merlot i Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva. Aquest estoig es pot trobar a botigues especialitzades, al mateix celler o a la web de clubtorres.

El documental A Man, A Time, A Wine, va ser premiat al Most Festival - Festival Internacional del Cine del Vi i el Cava amb el premi a la Millor Projecció Internacional. El documental proposa un viatge a través del temps de la mà de Jean Leon des de finals dels anys quaranta fins a l'actualitat.

El celler Jean Leon és un fidel col·laborador l'Acadèmia del Cinema Català des de la seva fundació ara fa més de 7 anys. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat