Notícies

L’Acadèmia del Cinema Català i l’AADPC signen un conveni de col·laboració

El conveni formalitza les relacions entre les dues institucions per crear projectes comuns en els camps artístic, cultural i laboral.

La presidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques CatalanesIsona Passola, acompanyada del vicepresident de l'entitat, Sergi López i el president de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC,  Àlex Casanovas, i el seu vicepresident, Jordi Boixaderas, han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions que es renovarà cada 2 anys si el balanç és satisfactori. La signatura va tenir lloc dimarts 14 d'abril a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català, al Passeig Colom núm. 6 de Barcelona.

El conveni recull la voluntat de col·laboració en promoure les activitats culturals i les arts de l'espectacle d'interès comú pels professionals del cinema i els actors que formen part de l'AADPC. També preveu l'organització de cursos per garantir la formació continuada dels associats, el foment de la recerca, el debat i l'intercanvi d'experiències en benefici dels membres de les dues institucions.

A nivell pràctic, els membres de l'Acadèmia es podran beneficiar de la subscripció reduïda a la revista Entreacte de l'AADPC, del 20% sobre el preu d'inscripció als cursos de reciclatge professional organitzats per l'AADPC i gaudir del servei d'assessoria jurídica i laboral que ofereix l'AADPC consistent en l'atenció presencial a l'acadèmic durant un temps màxim d'una hora per consulta, al preu de 35,00€ + IVA.

L'Acadèmia participarà en l'organització de cursos i altres activitats amb l'AADPC, i convidarà als membres de l'AADPC a les activitats sectorials que organitzi.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat