Notícies

8a gala-sopar Premis Dedicació al Cinema

L'Associació Gent de Cinema organitza la 8ª gala-sopar de lliurament dels Premis Dedicació al Cinema divendres dia 13 de març a les 20:30 hores als cinemes Boliche de Barcelona.

Enguany es distingirà la vida professional dins del cinema, d'Albert Palau, empresari exhibidor de cinema de Puigcerdà i altres poblacions del Pirineu, Enrique González Macho, productor, distribuïdor, exhibidor i expresident de l'Academia del Cine Español, Josep Mª Miró, empresari exhibidor del Cinema Alhambra de La Garriga i Josep Anton Pérez Giner, prolífic productor de cinema i Membre d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català.

Després del lliurament de premis tindrà lloc un sopar a l'Hotel President. En cas de voler assistir al sopar, cal fer el pagament de 35 euros (15 euros pels menors de 12 anys) abans del dia 10 de març al c/c de La Caixa 2100-0923-78-0200154985, indicant nom i cognoms. 

L'Associació Gent de Cinema treballa per reconèixer la tasca de tantes persones que durant anys i anys han contribuït a fer gran el cinema.

Per a més informació: www.cinememory.es

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat