Notícies

Arriba la segona edició del Festival Gollut

El Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes presenten la nova edició del festival que se celebra del 30 d’abril al 2 de maig de 2015.

El 2n Festival Gollut comença el seu camí, canvia de data i s'avança al primer cap de setmana de maig, amplia un dia de programació, i durarà tres dies.

Les novetats principals de la segona edició són la nova categoria de reportatge de fotoperiodisme, la creació d'espais de trobada pels professionals del sector, on es podrà debatre, compartir experiències i projectes, i el taller Gollut Kids de formació audiovisual per a nens i joves.

També, a més dels Premis Gollut, s’atorgarà per primera vegada el Premi Miquel Porter i Moix, promogut per la Federació Catalana de Cineclubs. Així es suma als premis Miquel Porter que ja es donen al Festival Julius del Cineclub Vic, a la MACCA del Cineclub Vuit i mig de Cassà de la Selva i al MIRADOCS del Cineclub Barcelona Espai de Cinema.

El festival té com a objectiu mostrar els aspectes que preocupen a la societat i que no es difonen suficientment a les sales de cinema, mitjans de comunicació o canals de distribució audiovisual habituals.

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes, després de sis anys d'assumir la gestió del Cinema Catalunya, cinema centenari de Ribes de Freser, continuen treballant sense ànim de lucre pel foment de les projeccions de cinema i la creativitat audiovisual.

Per a més informació sobre com participar, feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat