Notícies

"Cerca de tu casa", la nova pel·lícula d’Eduard Cortés

Comença el rodatge de Cerca de tu casa, un drama musical produït per Bausan Films amb la participació de Televisió de Catalunya i TVE, que suposa el debut al cinema de la cantant Sílvia Pérez Cruz. 

 

La protagonista és la Sònia (Sílvia Pérez Cruz), una jove de 30 anys que, després de perdre la feina no pot fer front al pagament de la hipoteca i és desnonada. Sense sostre i amb una filla de 10 anys, es veu obligada a tornar a casa dels seus pares. La crisi, la frustració i el sentiment de fracàs fan que la vida familiar estigui plena de tensions.

La situació arribarà al límit, quan el banc li segueixi reclamant a la Sònia una bona part del deute, amenaçant-la amb l'embargament del pis dels seus pares si no paga, ja que ells són els que van avalar la hipoteca.

Juntament amb Sílvia Pérez Cruz, protagonitzen la cinta Lluís Homar, Adriana Ozores, Iván Massagué, Martín Manuel, Iván Benet i Oriol Vila. El guió és d'Eduard Cortés i Piti Espanyol. El film compta en els crèdits amb Sol Picó com a coreògrafa.

La productora ha empès una campanya de micro-mecenatge a la plataforma Goteo on es pot visionar el tràiler, consultar tota la informació relacionada amb el projecte i col·laborar econòmicament.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat