Notícies

Obert el termini d'inscripcions per al mercat de finançament del DocsBarcelona

No saps com finançar el teu documental? Tens fins el dia 11 de març per inscriure’t al mercat de finançament DocsBarcelona 2015.

Speed Meetings

DocsBarcelona presenta els Speed Meetings, reunions de 15 minuts a porta tancada on els 40 projectes seleccionats gaudiran de reunions amb els finançadors presents. Les reunions seran concertades prèviament segons les preferències dels finançadors i els projectes.

Per a més informació feu ‘clic’ aquí

Interactive Pitch

Els documentals interactius cada vegada tenen més presència a la indústria documental i és per això que enguany DocsBarcelona acull l'Interactive Pitch. Una presentació de 4 projectes interactius davant d’una selecció de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

Per a més informació feu ‘clic’ aquí.

Latin Pitch

DocsBarcelona és una plataforma de finançament i promoció per a projectes documentals d’Amèrica Llatina, per aquest motiu en aquesta edició es presenta el Latin Pitch. Es presentarà 4 projectes provinents d’Amèrica Llatina davant d’una selecció de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

Entre els primers finançadors confirmats, s’hi troben POV (EUA), Tribeca Film Insitute (EUA), The Guardian (Regne Unit), SVT (Suècia), YLE (Finlàndia), TV3 (Catalunya), Korean Broadcaster System (Corea del Sud) i 2M (Marroc).

Per a més informació feu ‘clic’ aquí.

 

Dies, lloc, preu i inscripció

L’Speed Meetings, l’Interactive Pitch i el Latin Pitch tenen lloc el dies 28 i 29 de maig del 2015 al CCCB de Barcelona.

Cliqueu aquí per conèixer tots els requisits d’inscripció i les tarifes de participació. 

El cost per presentar un projecte és de 10€+IVA

 

Aquesta és una iniciativa amb el suport del subprograma MEDIA de la Unió Europea. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat