Notícies

"Rastres de sàndal" i "Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo" reben medalles del Círculo de Escritores Cinematográficos

Rastres de sàndal, Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula, i Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula d'Animació, es van fer amb la Medalla a Millor guió adaptat.

El 2 de febrer va tenir lloc la gala anual del Círculo de Escritores Cinematográficos (CEC) al Cine Palafox de Madrid, que enguany celebrava la seva 70 edició.

Rastres de sàndal va rebre la medalla al Millor Guió Adaptat d'Anna Soler-Pont, ex aequo amb el guió de Mortadell·o i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, de Javier Fesser, Cristóbal Ruiz i Claro García.

Anna Soler-Pont va agrair especialment l´ajuda de la script editor Coral Cruz i les aportacions que van fer durant el rodatge la directora Maria Ripoll, la directora de fotografia, Raquel Fernández Núñez, i la sonidista, Eva Valiño, així com també a tot el càsting, especialment a les actrius Aina Clotet i Nandita Das.

“Un guió està viu i obert fins que s´acaba la post-producció i aquest guió també pertany a moltes altres persones”, va dir Anna Soler-Pont. També va recordar que “falten més guions amb personatges femenins, falten referents femenins interessants, dones amb veu pròpia a les pantalles, siguin de l´edat que siguin”.

Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, també va rebre la Medalla al Millor llargmetratge d’Animació. La isla mínima va ser la pel·lícula més premiada, amb un total de vuit Medalles CEC. La gala va ser presentada pels actors Nur Levi i Víctor Clavijo.

Per a més informació, feu ‘clic’ al següent enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat