Notícies

La Filmoteca ret homenatge a Ventura Pons

La Filmoteca celebra el Premí Gaudí d'Honor-Miquel Porter d'enguany, Ventura Pons amb la projecció de Morir (o no) el 3 de febrer a les 20:00h.

Amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català, la Filmoteca de Catalunya organitza una projecció especial per retre homanatge al Gaudó d'Honor-Miquel Porter, el director més proífic del cinema català: Ventura Pons.  

L'Acadèmia li reconeix amb el guardó una vida dedicada al cinema des de tots els àmbits, una vocació incombustible i de passió pel setè art molt present en iniciatives com la recent reobertura dels Cinemes Texas, al costat de dos grans professionals del país, Ricard Almazán i Àngels Gelabert 

Ventura Pons, amb vint-i-cinc pel·lícules al seu currículum i nombrosos premis, presenta la projecció de Morir (o no), set històries que es creuen, set persones que han de morir. Però, què passa si per alguna raó el destí fa un gir i no moren, si tenen una segona oportunitat? 

Una oportunitat per tronar a gaudir d'una pel·lícula coral que inclou un bon nombre d’actors i actrius del cinema i el teatre catalans i que és una adaptació de l’obra teatral Morir (un instant abans de morir) de Sergi Belbel.

Per a més informació, feu 'clic' a l'enllaç

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat