Notícies

La 2ª edició dels Premis fada arriba aquest febrer

Els premis en reconeixement a la lluita contra els abusos sexuals a menors que organitza la Fundació Vicki Bernadet es celebren al Born Centre Cultural el 23 de febrer de 2015.

Els Premis fada 2015 a la Cultura són un reconeixement a aquelles persones o entitats que han contribuït, amb la seva obra artística en la lluita contra els abusos sexuals infantils (ASI) en els àmbits de la literatura, la música, el periodisme, les arts escèniques o audiovisuals.

El principal objectiu del premi és conscienciar la societat, mitjançant l'art, d'una problemàtica greu, com són els abusos sexuals infantils, aconseguint que aquesta realitat guanyi en rigor en els mitjans de comunicació, enderrocant falsos mites i combatent el desconeixement general de la població.

La novetat d’enguany és que els interessats podran presentar les seves candidatures a través de la pàgina web Fundación Vicki Bernadet. Es valora que les obres fomentin la sensibilització i la prevenció dels abusos sexuals a menors, que sigui creativa o innovadora, que aporti valor pedagògic i/o que promogui un canvi social.

La Fundació Vicky Bernadet, amb seu a Barcelona i Saragossa, ofereix una atenció integral i especialitzada a les víctimes directes i indirectes d'abusos sexuals en la infància.

Per a més informació, feu 'clic' aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat