Notícies

Només amb el vostre granet de sorra salvarem el Cinema Maldà

La situació actual del cinema és insostenible i professa un futur incert.

Els treballadors del Cinema Maldà estan desesperats. Tot i projectar de sis a set pel·lícules cada dia, el número d’espectadors no supera la quinzena. Han provat mil fórmules i estratègies per remuntar l’assistència des diversos cicles, infinitat de concursos a abonaments temporals, però sembla que cap funciona.

Amb aquesta panoràmica, el manteniment del cinema es va feixuc i les factures no perdonen. Els incansables i multitasca treballadors han demanat ajuda amics, col·laboradors i el propietari del local, però no n’hi ha prou. Així amb un llistat de deu punts t'expliquen què pot fer TU per ajudar al Cinema Maldà:

1. Venir-hi una mica més sovint i portar acompanyants (penseu que dilluns només costa 5€/dia i dimecres 4€/dia).

2. Donar a conèixer la nostra existència i la de les maratons (hi ha moltíssima gent que encara no sap que existim!) Si treballes en algun mitjà de comunicació o tens amics que ho facin seria de gran ajuda que parlessin de nosaltres.

3. Dir als vostres amics, familiars, companys de feina... que s'inscriguin al nostre newsletter a través de la web.

4. Comprar begudes o cosetes de menjar a les nostres màquines en comptes de portar-ho de fora.

5. Comprar pòsters de cine (tenim el llistat dels disponibles a la taquilla).

6. Compartir les coses que més us interessin de les nostres xarxes socials.

7. Reenviar aquest escrit a tothom que considereu que es pugui sensibilitzar amb nosaltres.

8. Venir a veure la pel·li sorpresa d'aquest dimarts 16 de desembre (entrada lliure amb taquilla inversa - pagues segons el que creguis oportú un cop acabada la pel·lícula) i ser generós a la sortida ;)

9. Regalar cinema durant les festes! Durant aquest desembre, a taquilla venem packs de 4 entrades per 20€ (vàlides fins el 31/7/15).

10. Fer-te patró del Cinema Maldà (carnet anual amb tarifa plana de cinema). PLACES LIMITADES. Més informació a les taquilles del cinema.

Si ets un amant del cinema no dubtis a col·laborar amb el teu granet de sorra, l’únic cinema de pantalla única més antic de Barcelona t’ho agrairà!

Podeu llegir el text complet que han difós els treballadors del Cinema Maldà aquí.

Per a més informació sobre el Cinema Maldà, feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat