Notícies

Estrena de ‘L’altra frontera’ d’André Cruz Shiraiwa

Serà en tres sessions excepcionals als Cinemes Zumzeig de Barcelona el dissabte 13, dimecres 17 i diumenge 21 de desembre.

Cine de Garage organitza tres projeccions especials per a promocionar la seva nova pel·lícula L’altra frontera, coproduïda per Televisió de Catalunya. La gran pantalla dels Zumzeig a Barcelona projectarà l’òpera prima del director André Cruz Shiraiwa que diu del film “és una al·legoria social del sistema en el que vivim. Jo sóc bastant crític amb el sistema: els seus valors estan pervertits”.  

El drama ficció, el qual passa al segle XXI en un camp de refugiats de caire orwellià anomenat "Terra de ningú", és on va a parar un grup de refugiats que s'escapen del seu país, en plena guerra, amb l'esperança d'aconseguir un passaport que els permetrà viure al país veí. Sortir del camp i passar la frontera cap al país veí posarà a prova els seus límits morals.

L’Altra frontera, que es va estrenar competint al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, serà presentada en aquestes sessions pel seu director.  

Per a més informació, feu ‘clic’ aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat