Notícies

El Festival Zoom du a terme el lliurament de premis a la gala de cloenda

El dissabte 29 de novembre es celebra la gala de cloenda del festival al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada on es donaran els premis d’Honor, així com els Premis a les Millors TVmovies.

Els Premis d’Honor de la dotzena edició del Festival Zoom reconeixeran al comunicador Manel Fuentes, a l’actriu Emma Vilarasau, i a la productora Gestmusic, com a figures importants i representatives de la televisió del nostre país. La jove actriu igualadina Diana Gómez també serà guardonada al Zoom d’enguany amb el Premi Auguri Sita Murt.

A més, durant la gala de clausura també s’atorgarà per part de l’associació d’empreses vinícoles DO CAT (Denominació d’origen Catalunya) el Premi Zoom DO CAT a la millor tvmovie catalana de la temporada 2013-14 a la producció L’últim ball de Carmen Amaya.

L’últim ball de Carmen Amaya és una TV movie coproduïda entre Batabat, TVE i Televisió de Catalunya sobre Carmen Amaya, a través d’una bailaora actual, interpretada per Nora Navas. Aquesta bailaora, que havia estat una gran estrella del flamenc fins que va patir un accident, intenta recuperar la seva carrera a través d’un espectacle sobre Amaya. L’últim ball de Carmen Amaya està dirigida per Judith Colell, amb guió de Alfred Pérez i Roger Danès.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat