Notícies

Arriben les VI Jornades Festivals de Cinema. Debat i formació.

El dies 2 i 3 de desembre jornades de debat: Els festivals, punts de trobada de la indústria cinematogràfica.

La Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya, ara Catalunya Film Festivals, organitza la VI Jornada sobre Festivals de Cinema per als professionals del sector audiovisual, amb taules rodones i tallers de formació al Club Social de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Catalunya.

El dimarts 2 de desembre les 9:30h a les 14:00h es du a terme un Taller El primer pas cap a la consolidació/innovació? amb l’objectiu de promoure un itinerari de reflexió i acció per a prendre consciència de la visió i les motivacions del sector audiovisual català i permetre gestionar de manera creativa el canvi i els desafiaments actuals que enfronta. Proposem eines i estratègies per descobrir com generar valor afegit i noves possibilitats.

El dimecres 3 de desembre es realitzen taules rodones i debats. Aquí en podeu veure la programació:

Nous espais, nous públics: vies innovadores de col·laboració entre sales i festivals, amb Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya; Nacho Cerdá, Director de Phenomena Experience; Toni Espinosa, gerent i soci dels Cinemes Girona; i moderat per Antoine Leonetti, coordinador del FIRE!! Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià.

La indústria cinematogràfica i les deduccions fiscals amb la col·laboració amb l’SDE del Departament de Cultura amb Javier Fusté i Alberto Burgueño, de KPMG Abogados; Juan Antonio García Paredo, d’Elipsis Capital; i moderat per Jordi Comelles, director del ZOOM Festival.

Rebre i emmagatzemar: nous canals de recepció i utilització dels arxius fílmics amb Moisés Tuñon, Executive de Festhome; Bárbara Destefanis, productora executiva Barcelona Sports Film Festival; i moderat per Roberto Barrueco, director del MECAL.

Conversa entre els festivals i l’Asociación Española de la Industria del Cortometraje: presentació del seu Codi de bones pràctiques per a la participació de curtmetratges a festivals amb Pablo Menéndez, de Marvin&Wayne i Arturo Méndiz, productor.

Per a més informació consulteu aquest enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat