Notícies

Arriba la 12ª edició del Zoom Festival

La 12a edició del Zoom Festival se celebrarà del 26 al 30 de novembre a Igualada. Una vegada més, el Teatre Municipal l’Ateneu serà el centre de l’activitat del festival, oferint els actes d’inauguració i clausura, així com les projeccions de la secció oficial.

La nova edició del Zoom Festival és la més internacional. A les habituals produccions televisives de Catalunya, Espanya i Europa, s’hi afegeixen ficcions procedents d’arreu del món que doten al festival d’una perspectiva més àmplia, diversa i global.

A més de les tvmovies nacionals i internacionls de la secció oficial, al llarg dels cinc dies del Zoom es podran veure els habituals i exitosos curtmetratges i websèries del Zoom Jove, les projeccions infantils del Zoom Didàctic, les noves produccions del Zoom Especial, xerrades, debats i l’entrega de premis de la gala de cloenda.

El Festival Zoom presentarà una secció oficial internacional, com a gran novetat. El volum de producció en el format d’un únic capítol, la tvmovie, ha variat significativament en tot el territori espanyol, i especialment, a Catalunya. Tot i així, les televisions hi segueixen apostant produint pel·lícules de gran qualitat que es podran seguir veient a la gran pantalla del festival, juntament, i per primera vegada, amb tvmovies d’Amèrica Llatina o Àsia.

Les webseries seran les protagonistes. Internet, com a plataforma de distribució imparable de contingut audiovisual, ha revolucionat la manera de consumir la ficció televisiva. Aquest fet ha fet néixer les webseries: càpsules de ficció que es mostren a internet. La producció de webseries està en el punt de mira de molts joves creadors que veuen en aquest format, una via de distribució i promoció a l’abast de tothom.

Per a més informació sobre el festival, consulteu el següent enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat