Notícies

L’Acadèmia del Cinema Català i la Fundación AISGE (Artistas Intérpretes, Sociedad de Gestión) signen un conveni de col·laboració

La col·laboració permetrà potenciar objectius comuns i, en particular, enfortir la veu del col·lectiu representat per AISGE dins de l'Acadèmia.

El proppassat divendres, 24 d'octubre, el vicepresident i delegat a Barcelona de la Fundación AISGESergi Mateu, i la presidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, Isona Passola, han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions que es renovarà anualment si el balanç és satisfactori. El document també portarà la signatura de la presidenta de l'entitat de gestió, Pilar Bardem.

El conveni recull la voluntat de l'AISGE de fomentar i participar en els Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que a través de la gala del lliurament dels Premis i dels altres actes al voltant dels Gaudí, com la lectura de nominats o el nomenament dels Membres d'Honor de l'Acadèmia, donen veu, presència i reconeixement als actors i actrius. A més, l'Acadèmia difondràentre els seus membres els cursos que l'AISGE organitza a la seva seu de Barcelona i es preveu l'organització d'activitats que siguin d'interès per ambdues parts i els col·lectius que representen.

La Fundación AISGE, creada l'any 2002, té entre les seves finalitats el foment d'accions de promoció i formació dels artistes, als efectes dels quals promou i participa en la promoció de cursos o tallers de formació de l'artista intèrpret. 

 

La seva seu a Barcelona es troba al  Carrer Consell de Cent 433, pral 1ª.

Tel.: 93 412 76 22. Adreça de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Web: http://www.aisge.es.

Àmbit geogràfic: Catalunya, Balears i Aragó

Horari: de dilluns a dijous de 9-14 h i de 15-18:30 h; divendres de  9-14 h

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat