Notícies

L'Academia Galega do Audiovisual amb els Premis Gaudí

L'Academia Galega do Audiovisual en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català, projecta en el marc de la segona edició del CoruñaFilm, que se celebra els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, el premiat i nominats al Millor Curtmetratge dels VI Premis Gaudí.

En el marc del conveni entre l’Acadèmia del Cinema Català i l’Academia Galega do Audiovisual, l’objectiu de les quals és potenciar la promoció i difusió del treball dels professionals del sector tant de Galícia com de Catalunya, un any més, es projecten el guanyador i nominats a la categoria de Millor Curtmetratge dels VI Premis Gaudí a Galícia.

El Festival CoruñaFilm inclou un apartat nou: Una ventana al cine en corto catalán on es duen a terme  les projeccions obertes a tot el públic. La sessió està formada pel guanyador a Millor Curtmetratge Godka Circa (Un forat al cel) escrit i dirigit per Àlex Lora i Antonio Tibaldi, i produït per Inicia Films i els tres nominats a la mateixa categoria: La gallina escrit i dirigit per Manel Raga i produït per Escándalo Films, Sequence escrit i dirigit per Carles Torrens i produït per Fortress Feature, i Wings escrit i dirigit per José Villalobos i produït per Full Emotions.

Les projeccions són a l’Auditori del Centro Ágora el 31 d'octubre a les 18:30h.

L’Academia Galega do Audiovisual és una associació sense ànim de lucre que agrupa als creadors i professionals del sector audiovisual gallec. L’Acadèmia del Cinema Català col·labora des del 2010 amb la seva homòloga gallega en la difusió de les respectives cinematografies.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat