Notícies

Presència catalana al Festival IN-EDIT

Arriba la 12ª edició de l’IN-EDIT, el Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona, que se celebra entre el 23 d’octubre i el 2 de novembre a Barcelona.

L’IN-EDIT és un festival dedicat al documental musical. El seu objectiu és oferir el millor i el més destacat de la producció del món d’aquest gènere. La idea del festival és oferir documentals en què la música és el vehicle a través el qual s’expliquin grans històries més enllà dels mateixos personatges.

A l’edició d’enguany s’homenatja al director i productor de documentals holandès, Frank Scheffer, amb una mostra dels seus films. El festival segueix apostant per les noves tecnologies amb una segona edició de l’IN-EDIT Fast Forward. In-Edit Tv segueix sent la pantalla on-line del festival i la Secció Premis també segueix oferint la projecció dels guanyadors dels anys anteriors.

El festival també inclou novetats com: l’IN-EDIT Radio Show, un programa de ràdio realitzat com un show en directe que inclou sons i declaracions dels documentals projectats al Festival; el Doc-Alive, música en directe a càrrec del director de la pel·lícula American Interior; i el Best Bug, presentat per IN-EDIT Beefeater i Bug, un videoclip en pantalla gran.

Dels documentals que es projecten enguany, n’hi ha sis a la Secció Oficial que són produccions catalanes, les quals es poden veure als Cinemes Aribau. Es tracta de: Angels & Dust dirigit per Héctor Herrera (Attika Zam), BCN, ¿sello discográfico? dirigit per Alicia Álvarez i Isabel Franco (iPhone, Super-8), I Need A Dodge! Joe Strummer on the run dirigit per Nick Hall, The Jump! WTF Experience dirigit per Carme Puche (AVED Producciones); Un lloc on caure mort dirigit per Miguel Ángel Blanca i Raúl Cuevas (Boogaloo Films) i finalment, This is the unfinished story of The Missing Leech de Vicenç Ferreres (Plans Films).

IN-EDIT és una xarxa de festivals que es duen a terme a les ciutats de Barcelona, Santiago de Xile, Sâo Paulo i Berlín. IN-EDIT Barcelona és l'oficina central que coordina la xarxa, mantenint l'esperit propi a cada país. Per a més informació sobre el festival feu ‘clic’ al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat