Notícies

Cartellera infantil als Cinemes Texas

El diumenge 19 de novembre a les 12:00h, Pérez, el ratolí dels teus somnis arriba a la cartellera dels Cinemes Texas. Floquet de Neu segueix els diumenges fins el 9 de novembre també a les 12:00h.

Els Cinemes Texas segueix oferint una cartellera pensada perquè els més petits en família gaudeixin de bones pel·lícules d’animació en català.

La coproducció catalana (Castelao Produccions, Filmax Animation, Patagonik Film Group) Pérez, el ratolí dels teus somnis de Juan Pablo Buscarini combina personatges d’animació, com és el seu protagonista, el Ratolí Pérez, amb actors reals com la Lucía, a qui dona vida l’actriu Delfina Varni.

Lucía, que viu amb els seus pares en un barri tranquil, troba a faltar al Ratolí Pérez la nit que li cau la seva primera dent. Al no arribar a deixar-li una moneda sota el coixí, la Lucía es preocupa i sent que alguna cosa dolenta li ha succeït a en Pérez. Angoixada, li explica al seu pare les seves sospites, però ell no li para esment. Així doncs, decideix anar a buscar-lo en companyia del seu cosí Ramiro, interpretat per Nicolás Torcanowski. Al film, també apareixen els actors Fabián Mazzei, Ana María Orozco i Joe Rígoli. La cantant catalana Gisela Lladó posa veu al tema principal de la banda sonora de la pel·lícula.

Els diumenges 12, 19, 26 d’octubre i fins el diumenge 9 de novembre es mantindrà en cartellera la coproducció catalana d'animació Floquet de Neu, el goril·la blanc (Castelao Productions, MUF Animation, Televisió de Catalunya, Utopia Global, Filmax Animation).

Dirigida per Andrés G. Schaer també combina personatges d’animació amb actors reals: Claudia Abaté, Joan Sullà, Pere Ponce, Felix Pons Ferrer, Rosa Boladeras i Elsa Pataky.

Floquet de Neu, el goril·la blanc, mostra els primers dies de l’estimat Floquet de Neu al Zoo de Barcelona. Donat el seu albinisme, acapara totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les que no ho accepten com un dels seus. Desesperat per integrar-se, Floquet anirà a la recerca de la Bruixa del Nord, perquè el converteixi en un goril·la normal i corrent. Durant la seva aventura, s'enfrontarà a innombrables perills, la majoria planejats per Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar al goril·la blanc perquè creu que si aconsegueix arrencar-li el cor, la seva mala sort desapareixerà per sempre.

En virtut del conveni signat entre l'Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Texas, els dies feiners, de dilluns a dijous, el preu de l'entrada és de 2€ pels acadèmics i acadèmiques, ensenyant el carnet a la taquilla. De divendres a diumenge, el preu és de 3€, el mateix per a tots els espectadors.

Per saber la resta de pel·lícules programades, consulteu si us plau, la web dels Cinemes Texas.

 

CINEMES TEXAS

Carrer Bailèn 205, 08010 Barcelona
Projecció DIGITAL 2D
T +34 933487748 (informació cartellera)

•4 Sales equipades amb el millor so: Digital DTS i Dolby Digital.
•Sala 1: Nestor Almendros. Aforament: 186 butaques.
•Sala 2: Rovira Beleta. Aforament: 112 butaques.
•Sala 3: Bigas Luna. Aforament: 159 butaques.
•Sala 4: José Luis Guarner. Aforament: 83 butaques.
•Pàrquing: c/ Indústria, nº 9.
•Com arribar: Metro L4 ( Plaça Joanic ), L4 i L5 ( Verdaguer ).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat