Notícies

5ª edició del concurs de curtmetratges "The Antic Horror Picture" organitzat per l’Antic Teatre

El divendres 31 d’octubre es celebra el Festival de Curtmetratges de gènere de terror i/o fantàstic a l'Antic Teatre.

L’Antic Teatre, espai de creació i entitat sense ànim de lucre, té l’objectiu de promoure i fer d’aparador per a tots aquells creadors experimentals de qualitat que no troben sortida i que desitgen donar a conèixer el seu treball.

En aquest marc, organitzen The Antic Horror Picture Show, un Festival de Curtmetratges limitats al gènere d’horror i/o fantàstic. El Festival s’hi poden presentar tots aquells creadors de curts que ho vulguin, sempre i quan els seus curts compleixin totes les bases del concurs.

Un jurat atorgarà dos premis: Premi al Millor curtmetratge, dotat amb 500€, i Premi del públic, dotat amb 300€. La data límit d’entrega dels curtmetratges és el 21 d’octubre.

Els guanyadors es donen a conèixer el divendres 31 d’octubre a partir de les 18:00h a l’Antic Teatre (carrer Verdaguer i Callis, número 12 a Barcelona).

Aquest Festival es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura, l'Institut Ramon Llull, el Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona i San Miguel, S.A.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat