Notícies

La Filmoteca de Catalunya torna a comptar amb una llibreria especialitzada en cinema

Infollibreria obre les seves portes amb una inauguració el 2 d’octubre a les 19:00h al vestíbul de la Filmoteca de Catalunya.

A la Infollibreria hi podem trobar uns 3.000 títols, entre llibres i DVD, amb el que es vol aconseguir difondre la passió per la cinematografia.

La llibreria, que vol comptar sempre amb novetats exclusives, presenta en la seva inauguració les noves edicions de Historia del cine de Román Gubern i Tot sobre Barcelona de Jaume Vidal i Pep Brocal.

La Infollibreria també ofereix una àmplia oferta de novel·la, literatura infantil, còmics i merchandising relacionats amb el cinema. Els visitants tenen a la seva disposició tota la literatura a partir de la que s’han fet curtmetratges i llargmetratges, i a cadascun dels llibres hi ha inclosa una fitxa que conté la relació de l’obra literària amb la gran pantalla.

Tal i com diu l'actriu Chantal Aimée, responsable de la Infollibreria: “Volem que sigui un punt de trobada on la gent vingui a passar una bona estona buscant i deixant-se sorprendre. Podran endur-se dels prestatges autèntics tresors a preus increïbles, asseure’s en un racó agradable a fullejar els llibres i demanar el que necessitin, sempre hi haurà algú que els hi dediqui temps i els ajudi a buscar-ho. I, si no tenim el que busca, ho demanem, perquè volem oferir un servei a la carta i a l’abast de tothom”.

L’horari de la llibreria coincideix amb les projeccions de la Filmoteca: obre de dimarts a diumenge des de mitja hora abans de l’inici de la primera sessió i fins que comença la darrera sessió.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat