Notícies

Estètica, originalitat i sostenibilitat defineixen el nou guardó del Festival de Cinema El Món del Viatge

Mireia Carles, membre de l’Acadèmia del Cinema Català, juntament amb Martín Carranza, creadors de Mister Karton - disseny sostenible a base de cartó, han ideat el premi a base de cartró.

El III Festival de Cinema El Món del Viatge, celebrat a Lloret de Mar, del 21 al 26 de setembre va comptar amb el guardó més original possible.

L’empresa Mister Karton, que va rebre l’encàrrec de dissenyar i crear un nou guardó pels premis, està especialitzada en la utilització de cartró, fet que va permetre crear una estatueta perfectament adaptada a l’estètica i logotip del certamen.

El resultat va ser un premi sòlid creat a base de la combinació de fusta i cartró kraft i amb base de metall recoberta de fusta. L’estètica elegant va tenir molt bona acollida entre els assistents al Festival.

La possibilitat de personalització i la facilitat de manipulació i transport són les principals característiques que Mister Karton destaquen en l’aplicació d’aquest material per l’ús cinematogràfic. Ells són ambaixadors i especialistes del cartró i volen promoure una actitud sostenible i respectuosa cap a l’entorn.

Per a més informació, podeu consultar el web de Mister Karton al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat