Notícies

Sala 33 torna els dissabtes a la nit amb l’emissió del film ‘Midnight in Paris’

El programa Sala 33 d’Àlex Gorina torna a la temporada de tardor del Canal 33 recuperant l’espai dels dissabtes a la nit amb emissions de produccions catalanes

A partir del dissabte 27 de setembre el cinema català i els qui el fan tornen a ser els protagonistes. El programa Sala 33, presentat i dirigit per Àlex Gorina, manté la seva aposta d’emetre un film de producció catalana i la posterior entrevista del presentador amb algun dels responsables de la pel·lícula.

Sala 33 comença amb un títol de luxe Midnight in Paris del director Woody Allen. Coproduïda per les catalanes Mediapro i Versàtil Cinema amb l’americana Gravier Productions, és un film que ens mostra la faceta viatgera de Woody Allen, aquest cop a París, a més d’una demostració del seu gust per les trames que inclouen elements fantàstics.

El llargmetratge, que es mou entre els anys 20 i l’actualitat, és la tercera producció que Woddy Allen fa amb Mediapro, desprès de Vicky Cristina Barcelona i Conocerás al hombre de tus sueños. Midnight in Paris, que va ser nominada a la Millor pel·lícula i a la Millor direcció, va guanyar l’Oscar al Millor guió original al 84è Academy Awards l’any 2012.

El dissabte 27, Àlex Gorina compta a l’apartat de l’entrevista amb Sonia Grande, dissenyadora de vestuari del film, col·laboradora de Woody Allen en tres dels seus films: Vicky Cristina Barcelona, A Roma con amor i la inèdita Magia a la luz de la luna d’aquest 2014. La dissenyadora ha treballat també al costat de directors com Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar o Icíar Bollaín i ha vestit a actors i actrius de la talla de Nicole Kidman, Meryl Streep, Penélope Cruz o Alec Baldwin. Guanyadora del Goya al Millor vestuari per la Niña de tus ojos, ha estat nominada en nou ocasions als Oscars.

Durant l’entrevista, Sonia Grande repassa les claus de la seva relació professional amb Woody Allen, aporta un nou punt de vista sobre el procés de creació dels personatges del cineasta i ens explica l’estreta col·laboració dels diferents departaments artístics que necessita una producció com aquesta perquè finalment brilli a les pantalles dels cinemes.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat