Notícies

L'històric Cine Texas reobre avui les seves portes

El director i membre de l'Acadèmia Ventura Pons és el principal impulsor de la reobertura dels Lauren Gràcia, que recuperaran el nom històric de Cinemes Texas.

Els Cinemes Texas, situats al carrer Bailèn número 205 de Barcelona, estan formats per quatre sales, amb un total de 540 butaques, que han estat totalment reformades, dotant al local de modernitat, comoditat i d´alta tecnologia digital, amb l'objectiu d'oferir al públic una projecció en immillorables condicions. Cada sala ha estat batejada amb el nom d'un cineasta estimat per Ventura Pons, en homenatge i tribut: Néstor Almendros, Bigas Luna, Rovira Beleta, i del crític cinematogràfic José Luis Guarner.

El responsable de la programació dels Texas és Ricard Almazán, que presentarà una programació de reestrena, donant una segona oportunitat als bons títols amb l'objectiu que els espectadors surtin contents del cinema.

El cap de setmana, es farà una programació dedicada al públic infantil i juvenil no només amb títols pels infants sinó amb pel·lícules clàssiques per a tots els públics. Totes les pel·lícules programades seran en versió original i subtitulades en català.

Els Cinemes Texas compten amb el recolzament del Departament de Política Lingüística de la Generalitat pel subtitulat en català.

Els nous Cinemes Texas obriran les seves portes al públic avui dijous 18 de setembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat