Notícies

Llançament internacional de 'Rastres de sàndal' a Montreal i La Haia

Rastres de sàndal, que s'estrena als cinemes el 28 de novembre inicia el seu llançament internacional al Montreal World Film Festival, a la secció Focus On World Cinema i posteriorment serà la pel·lícula inaugural a l'Indian Film Festival The Hague, que se celebra a La Haia

Nandita Das i Aina Clotet protagonitzen aquesta emotiva història d'amor fraternal i esperança entre Mumbai i Barcelona dirigida per Maria Ripoll i basada en la novel·la homònima d'Asha Miró i Anna Soler-Pont, publicada amb gran èxit de vendes l'any 2007.

Previ a aquesta data, el llançament internacional de la pel•lícula serà al Montreal World Film Festival, a la secció Focus On World Cinema que tindrà lloc a la ciutat canadenca entre el 21 d'agost i l'1 de setembre. Posteriorment, Rastres de Sàndal serà la pel•lícula inaugural a l´Indian Film Festival The Hague que se celebrarà a La Haia a finals d'octubre.

Sinopsi:

La Mina, una actriu índia d'èxit a Mumbai, no pot oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada a la força després de la mort de la seva mare. Trenta anys després, la Mina s'assabenta que la Sita està bé i viu a Barcelona. Ara es diu Paula, és biòloga i no té cap record del seu passat. La Paula emprendrà el viatge de descobriment de la seva identitat amb l'ajuda del Prakash (Naby Dakhli), un atractiu immigrant indi que ven pel•lícules de Bollywood al barri barceloní del Raval.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat