Notícies

Gandules'14 - Cinema a la fresca al CCCB

El programa de Gandules'14 – Gas Natural Fenosa està dedicat al cinema contemporani que ens parla dels emigrants d'avui dia i ens relata els difícils i inesperats camins que han de recórrer per arribar al destí on confien i somien trobar allò que el seu país d'origen no els ha donat.

Del 5 al 21 d'agost, tots els dimarts, dimecres i dijous a les 22 h al pati de les Dones del CCCB. Entrada gratuïta. L'aforament és limitat.

Pel·lícules en què es narra un viatge ple d'incògnites i, a vegades, de penúries, com també d'enganys: les dificultats per trobar una vivenda o una feina en un entorn desconegut, les experiències d'encaix en les diferències culturals i socials, o la vida lluny de la família i dels amics.

Amb el títol Fora de casa, durant el mes d'agost es projecten a la fresca del pati del CCCB un total de deu obres. La programació proposa una lectura de l'emigració completa i heterogènia, amb pel·lícules que recorren tots els continents en totes les direccions i mostren aquests periples forçosos des de la partença fins a l'establiment i, en alguns casos, la posterior tornada a casa. Totes les sessions van acompanyades d'un dels nou curtmetratges seleccionats a través del concurs convocat en el marc dels 20 anys / 20 accions del CCCB. A més, durant el mes d'agost, al web de Filmin trobareu una excel·lent selecció de títols del seu catàleg que segueixen la temàtica del cicle Fora de casa.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat