Notícies

La Garriga torna a tenir cinema!

Després de superar grans proves, una llarga travessia d'infortunis i posar a prova la tenacitat i voluntat dels membres del Cineclub La Garriga, el Cinema Alhambra reobre les seves portes al públic el 29 d'agost.

La pel•lícula escollida per la inauguració de la sala, que estrena projector digital, equip de so, pantalla, butaques i instal•lacions és El Niño, dirigida pel mallorquí Daniel Monzón i interpretada per Luis Tosar, Sergi López i Eduard Fernández, junt a Jesús Castro, Ian McShane, Bárbara Lennie i molts d'altres. Co-produïda per la catalana Ikiru Films juntament amb Telecinco Cinema, Vaca Films i La Ferme! Productions, la cinta s'ha rodat al Marroc, Tarifa i les illes Canàries.

El Cinema Alhambra, que es troba al Carrer Calàbria, 13 de La Garriga està de festa. El col•lectiu Més Alhambra ha assolit l'objectiu de la campanya SOS Alhambra, primer digitalitzar el cinema i després adequar la sala a la normativa vigent. La ciutat ha recuperat el cinema i ha guanyat un equipament per celebrar-hi concerts i altres actes cívics i culturals. "L'acció Alhambra" es pot considerar un veritable èxit col•lectiu que ha posat a prova no només als amants del cinema sinó a tots els ciutadans de La Garriga. Encara es pot contribuir a la dinamització de l'Alhambra apadrinant una butaca amb el vostre nom o el d'una persona estimada.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat