Notícies

Presentació del llibre 'Catalunya de pel·lícula'

Catalunya de pel·lícula és una iniciativa conjunta de l'editorial Diëresis, l'Agència Catalana de Turisme i Eugeni Osàcar, expert en cinema i turisme i director del Màster en Gestió Turística del CETT. El llibre fa un recorregut per 300 localitzacions de cine arreu del territori i, inclou uns 170 títols.

Saps on s'han rodat les teves pel·lícules favorites? Vols seguir les passes dels actors i directors més coneguts? Et convidem a fer turisme cinematogràfic per Catalunya. Amb Catalunya de pel·lícula pots fer turisme cinematogràfic per Catalunya.

Converteix el teu cap de setmana o les teves vacances en una experiència de pel·lícula, visitant Catalunya mentre identifi ques les localitzacions de moltíssims films realitzats a casa nostra, com Vicky Cristina Barcelona, Pa negre, El perfum, REC, Soldados de Salamina i fins i tot alguns plans d'El Cas Bourne. Et sorprendràs!

El llibre, editat per José Angel Martos, descriu els 300 espais i les poblacions escollides a més de 175 rodatges. Acompanya'ns en un viatge on et proposem desenes de rutes per tota la geografia: des dels Pirineus fins a la Costa Brava, Barcelona i la Catalunya Central, i de Lleida fins a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Tot un seguit d'idees perquè combinis el que més t'agrada: viatjar i el cinema.

Eugeni Osàcar, autor

Barcelona, 1963. És professor de l’Escola Universitària d’Hosteleria i Turisme CETT-Universitat de Barcelona, director de recerca i director del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística. Expert en màrqueting, patrimoni i turisme cultural, en els darrers anys s’ha especialitzat en l’àmbit del turisme i el cinema. Ha liderat projectes sobre turisme cinematogràfic, entre els que destaquen Barcelona Movie (2008), la primera iniciativa a Barcelona sobre propostes de turisme cultural basades en pel·lícules, i Horta-Guinardó de cinema (2013), un projecte innovador que ha permès a aquest districte de Barcelona ser el primer que incorpora el cinema al seu pla de promoció turística i cultural. Ha publicat diverses guies digitals per smartphones i tauletes sobre turisme cinematogràfic a ciutats com Barcelona, París, Londres, Roma i Venècia. L’any 2013 va publicar el llibre Barcelona, una ciutat de pel·lícula, en doble versió original en català i castellà, traduït també a l’anglès. És la primera guia turística de Barcelona dedicada al cinema.

El llibre ja està distribuït a totes les principals llibreries de Catalunya i a moltes de les petites.

També es pot trobar a Internet:

http://www.amazon.es/Catalunya-pel%C2%B7l%C3%ADcula-propostes-turisme-cinematogr%C3%A0fic/dp/8494143859/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1404214797&sr=1-1&keywords=catalunya+de+pel%C2%B7l%C3%ADcula

http://www.laie.es/libro/catalunya-de-pellicula/976972/978-84-941438-5-4

http://www.casadellibro.com/libro-catalunya-de-pellicula/9788494143854/2333034

http://www.lacentral.com/web/book/?id=9788494143854

http://www.puntdellibre.com/es/libro/catalunya-de-pellicula_280500

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat