Notícies

Palmarès del FIC-CAT 2014

A la gala de cloenda del FIC-CAT celebrada diumenge 8 de juny, conduiïda per Quim Masferrer es va fer públic el veredicte del jurat del 7è Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) celebrat del 3 al 8 de juny a Roda de Berà. El Festival enguany ha estat una edició especial dedicada a les Bandes Sonores.

Millor llargmetratge: La por, de Jordi Cadena (Oberon Cinematogràfica, Barcelona, 2013), En els darrers Premis Gaudí, La por va merèixer 5 nominacions i Ramon Madaula va guanyar el Gaudí al Millor actor secundari.

Millor curtmetratge: Les claus, de Pau López (Marvin&Wayne, Barcelona, 2014)

Millor documental: Terranostra, de Marc Beneria (Atclan Productions i TV3, La Vall de Boí i Barcelona, 2014)

Menció especial del Jurat: El domador de peixos, documental de Roger Gómez i Dani Resines (El Cangrejo, Vilanova i la Geltrú, 2013)

Millor videoclip: Les 7 i quart (Blaumut), de Queralt Antú (Ovni Medialab, Barcelona, 2013)

Millor producció de les comarques tarragonines: La gallina, de Manel Raga (La Foradada Films, Ulldecona, 2013), nominat a la categoria de Millor curtmetratge als VI Premis Gaudí

Millor banda sonora: La gallina, de Manel Raga (La Foradada Films, Ulldecona, 2013). Aquest curt, que es basa en un relat de Mercè Rodoreda, va estar nominat a la categoria de Millor curtmetratge als VI Premis Gaudí.

Millor producció d'un centre educatiu: Mad world, de l'INS Baix Empordà de Palafrugell (Palafrugell, 2013)

Premi del públic: Barcelona, nit d'estiu, de Dani de la Orden (El Terrat de Produccions, Barcelona, 2013). Als VI Premis Gaudí va rebre tres nominacions i Joan Dausà s'endugué el Gaudí a Millor música original.

Premi Jove 48 Hores: Temps al temps, d'Hèctor Garcia (L'Hospitalet de Llobregat, 2014)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat