Notícies

'10.000 KM' de Carlos Marques-Marcet clausura el Festival Internacional de Cinema d’Autor 2014

Dissabte 3 de maig l'òpera prima de Carlos Marques-Marcet, 10.000 KM, produïda per Lastor Media i La Panda, serà la protagonista de la cloenda de la 4a edició del Festival Internacional de Cinema d'Autor, D'A.

La gran revelació de la darrera edició del Festival de Màlaga, es podrà veure en primícia en el marc del D'A, i arribarà als cinemes el 16 de maig.

Les produccions catalanes que encara es poden veure al D'A són:

30 d'abril a les 22h al Teatre del CCCB: Las aventuras de Lily ojos de Gato de Yonay Boix, produïda per Zabriskie Films.

1 de maig a les 17h al Cinema Aribau Club: Projecció especial del curtmetratge Cuba Libre d'Albert Serra amb posterior debat amb el cineasta.

2 de maig a les 16h al Cinema Aribau Club: Seré asesinado de Justin Webster, produïda per JWP en associació amb Antàrtida Produccions i Plus Pictures, en coproducció amb TVC, BBC, ITVS i TVE

2 de maig a les 20h al Teatre del CCCB: Sobre la marxa de Jordi Morató, produïda per La Termita Films i la Universitat Pompeu Fabra.

3 de maig a les 19.30h al Cinema Aribau Club: 10.000 KM de Carlos Marques-Marcet, produïda per Lastor Media i La Panda amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.

4 de maig a les 20h al Teatre del CCCB: Els anys salvatges de Ventura Durall, produïda per Nanouk Fillms i Televisió de Catalunya.

 

Més informació sobre el D'A, aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat