Notícies

'Menú Degustació' de Roger Gual s’estrena als cinemes d’Estats Units

El tercer llargmetratge d'en Roger Gual, Menú Degustació produït per Zentropa continua amb la seva destacada trajectòria internacional, tant a nivell de festivals com comercialment.

Durant el mesos de març i abril, aquesta comèdia romàntica rodada a la Costa Brava catalana viatjarà al Festival Viva Manchester (Regne Unit), al festival de cinema Sonoma (EEUU) i a Rassegna di Cinema Catalano a Roma (Itàlia), després d'haver estat el film escollit per l'Ambaixada espanyola a Washington per parlar de la gastronomia local davant de destacats inversors internacionals.

Però serà el proper dia 18 d'abril quan el film s'estreni a les sales nord-americanes, començant per Los Angeles i Nova York, per estendre's més tard per la resta del territori. Magnolia Pictures és l'encarregada de la distribució del film als Estats Units i estan encantats de com el públic americà reacciona davant la projecció després de que es programés al prestigiós festival de Hamptons (Nova York) i a Hawaii.

El film es dirà Tasting Menu, encara que la versió original serà la catalana subtitulada a l'anglès i es pot gaudir del nou tràiler.

Menú Degustació compta amb el recolzament de TV de Catalunya, ICEC, ICAA, Eurimages, Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, Estrella Damm, Triodos Bank, i és una coproducció catalano-irlandesa que ja ha pogut ser gaudida a molts territoris com Austràlia, Nova Zelanda, Corea, Rússia, Bulgària, Brasil. A Espanya es va estrenar el 14 de juny del 2013 i actualment es pot gaudir en plataformes de Video On Demand com Filmin, Wuaki TV i Yomvi, entre altres.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat