Notícies

Carta del productor J.A Pérez Giner adreçada als membres de l'Acadèmia del Cinema Català.

Estimats companys i companyes, amics i amigues de l'Acadèmia del Cinema Català,

J.A. Pérez Giner s'ha jubilat definitivament com a Productor, a principis d'aquest any, i ha tancat la productora ELS QUATRE GATS AUDIOVISUALS S.L.

El tancament de la Productora 4 GATS s'ha fet "correctament" sense deixar cap deute a personal, proveïdors, Seguretat Social i Hisenda. Els drets de les pel·lícules propietat de la productora s'han repartit entre els socis. A J.A. Pérez Giner li corresponia el 35%, segons les accions que tenia, i les ha posat a nom de la societat personal P.G.PRODUCTION SERVICES S.L.

Pérez Giner vol manifestar el seu agraïment al tancar la Productora a:

· Els seus familiars, dona i fills, Rosario, Marta i Josep, que han compartit la situació d'angoixa durant els tres darrers anys.

· Alguns proveïdors que han fet un tracte d'amics al cancel·lar els deutes.

· Els socis Jose Luis Garcia Arrojo i Jesús Tremosa Nadal, que han mostrat la seua comprensió amb la situació, malgrat no haver retirat cap benefici.

· No puc oblidar a les persones que han treballat desinteressadament els darrers anys per afrontar la situació, com Xavier Gibert i Ivan Llamas.

· I molt especialment a Xavier Atance i Antonio Chavarrias, que li han ajudat a produir i finançar RADIACIONS, la telemovie que ha ajudat a sortir de la misèria a 4Gats. També a TV3 que ha acceptat coproduir el film.

Seguiré al món del cinema, on he estat 52 anys, des dels 17, però no correré riscos com a empresari, perquè l'experiència ha estat dolenta els darrers temps, possiblement per culpa meua i els meus errors.

I al llarg dels 58 anys de ma vida professional, el meu agraïment als tècnics, actors, i proveïdors, televisions i institucions (seria interminable la llista) que han col·laborat a les meves produccions. Sense ells no n'hauria pogut fer cap.

Continuarà el blog de la meva pàgina web, amb noticies similars a www.loslocosdelcine.com amb els que seguiré col·laborant.

Les altres seccions de la meva web segueixen invariables en les tres versions, català, castellà i anglès.

Visc a Sant Cugat del Vallès i mantindré el domini del meu email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a qualsevol informació i/o col·laboració estic a la vostra disposició.

Una cordial salutació,

J.A. Pérez Giner

12 març 2014

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat