Notícies

J.A. Pérez Giner agraeix les complicitats que ha trobat durant 52 anys al món del cinema

Carta del productor J.A Pérez Giner adreçada als membres de l'Acadèmia del Cinema Català.

 Estimats companys i companyes, amics i amigues de l'Acadèmia del Cinema Català,

J.A. Pérez Giner s'ha jubilat definitivament com a Productor, a principis d'aquest any, i ha tancat la productora ELS QUATRE GATS AUDIOVISUALS S.L.

El tancament de la Productora 4 GATS s'ha fet "correctament" sense deixar cap deute a personal, proveïdors, Seguretat Social i Hisenda. Els drets de les pel·lícules propietat de la productora s'han repartit entre els socis. A J.A. Pérez Giner li corresponia el 35%, segons les accions que tenia, i les ha posat a nom de la societat personal P.G.PRODUCTION SERVICES S.L.

Pérez Giner vol manifestar el seu agraïment al tancar la Productora a:

·        Els seus familiars, dona i fills, Rosario, Marta i Josep, que han compartit la situació d'angoixa durant els tres darrers anys.

·        Alguns proveïdors que han fet un tracte d'amics al cancel·lar els deutes.

·        Els socis Jose Luis Garcia Arrojo i Jesús Tremosa Nadal, que han mostrat la seua comprensió amb la situació, malgrat no haver retirat cap benefici.

·        No puc oblidar a les persones que han treballat desinteressadament els darrers anys per afrontar la situació, com Xavier Gibert i Ivan Llamas.

·        I molt especialment a Xavier Atance i Antonio Chavarrias, que li han ajudat a produir i finançar RADIACIONS, la telemovie que ha ajudat a sortir de la misèria a 4Gats. També a TV3 que ha acceptat coproduir el film.

Seguiré al món del cinema, on he estat 52 anys, des dels 17, però no correré riscos com a empresari, perquè l'experiència ha estat dolenta els darrers temps, possiblement per culpa meua i els meus errors.

I al llarg dels 58 anys de ma vida professional, el meu agraïment als tècnics, actors, i proveïdors, televisions i institucions  (seria interminable la llista) que han col·laborat a les meves produccions. Sense ells no n'hauria pogut fer cap.

Continuarà el blog de la meva pàgina web, amb noticies similars a www.loslocosdelcine.com amb els que seguiré col·laborant.

Les altres seccions de la meva web segueixen invariables en les tres versions, català, castellà i anglès.

Visc a Sant Cugat del Vallès i mantindré el domini del meu email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a qualsevol informació i/o col·laboració estic a la vostra disposició.

Una cordial salutació,

J.A. Pérez Giner

12 març 2014

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat