Notícies

Trajectòria internacional d''Els anys salvatges'

El darrer film de Ventura Durall Els anys salvatges, coproducció de Nanouk Film i Televisió de Catalunya, comença la carrera de festivals internacionals.

Després de l'estrena mundial a la Secció Oficial competitiva a l'IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam), el film viatjarà arreu del món:

A l'estat espanyol, s'estrenarà a la Secció Oficial de documentals del Festival de Màlaga, abans d'anar cap al Documenta Madrid. A Catalunya, s'estrenarà al D'A (Festival de Cinema d'Autor de Barcelona) a la secció Nova autoria catalana.

En paral·lel, el film es podrà veure en festivals de Bèlgica (Millenium Festival), Nova Zelanda, (Documentary Edge Festival) o Polònia (Planete Doc View) on participarà en tots ells en secció oficial a competició.

Els anys salvatges narra l'aventura de tres nens del carrer que viatgen al nord d'Etiòpia per reunir-se amb les seves famílies. Els nens hauran de lluitar amb les pors i records que han sorgit durant el viatge  les noves circumstàncies, amb el passat sent vívidament present.

Per a més informació consulteu la web de la productora Nanouk Films.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat