Notícies

Arriba la 16ena edició del MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació

El Mecal - 16è Festival Internacional de Curtmetratges i animació tindrà lloc del 6 al 30 de març a diferents espais de Barcelona.

El Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona Mecal Pro celebrarà la seva setzena edició del 6 al 30 de març. El certamen projectarà més de 350 curtmetratges de gran qualitat provinents de més de 30 països diferents. Els curtmetratges es distribuiran entre les seccions oficials a competició, que es divideixen en: Internacional, Obliqua, Documental i, després de l'èxit de l'edició anterior, Animació. Juntament a les seccions paral·leles amb 15 categories de diferents temàtiques.

Més de 16 anys dedicats al curtmetratge, a la seva difusió i el seu reconeixement públic, han servit a Mecal per a convertir-se en un certamen de gran prestigi dins i fora del seu espai natural, la ciutat de Barcelona. A l'estranger Mecal ja és un nom destacat en el panorama internacional de certàmens de curtmetratges, essent àmpliament reconegut tant per festivals i distribuïdors com per productors i realitzadors de curts. Al nostre país, i especialment a la ciutat de Barcelona, el seu caràcter i trajectòria continuen essent premiats i correspostos per un públic fidel. Sense oblidar la importància de col·laboradors, empreses i institucions.

La inauguració del festival té lloc dijous 6 de març a la Fàbrica Moritz de Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39-41) i les projeccions dels curtmetratges tindran lloc en els següents espais: CCCB, Antic Teatre, Arts Santa Mònica, Cinemes Girona i Institut Francès.

Per a més informació consulteu el web del Festival.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat