Notícies

Arrenca el rodatge de 'Summer Camp' d'Alberto Marini

Summer Camp submergeix l'espectador en un viatge carregat d'adrenalina aportant una visió innovadora al concepte clàssic d'adolescents perduts als boscos.

Summer Camp és una coproducció entre Espanya i Estats Units, de la mà de Filmax, The Safran Company, Pantelion Films i Rebelión Terrestre. Jaume Balagueró apadrina aquesta pel·lícula que suposa el debut com a director del productor i guionista Alberto Marini, guanyador del Premi Gaudí al Millor Guió per Mientras duermes

La pel·lícula, protagonitzada per Diego Boneta (Rock of Ages), Jocelin Donahaue (La casa del diabloInsidious2), Maiara Walsh (Los muertos del hambreZombieland) i Andrés Velencoso (Fin), es roda en anglès i el rodatge té lloc durant 5 setmanes en diferents indrets de Barcelona. El projecte ja s'ha venut a tot el continent americà, on serà distribuïda per Pantelion Films, així com a Orient Mitjà, Hong Kong, MalàIsia, Rússia, Comunitat d'Estats Independents (CEI), Països Bàltics, Polònia i Indonèsia. 

A més de director, Alberto Marini és el coguionista juntament amb Danielle Schleif. Pablo Rosso és el director de fotografia, Silvia Steinbrecht la directora d'art i Àlex de Molina el muntador.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat