Notícies

'10.000 KM' a la Secció Oficial del South By Southwest

10.000 KM, el primer llargmetratge de Carlos Marques-Marcet, única pel·lícula no Nord-Americana a la secció oficial de SXSW 2014.

El proper mes de març, a la 21a edició de South By Southwest ( SXSW ) es presenta 10.000 KM. El primer llargmetratge del director català és l'única producció no Nord-Americana en la secció oficial del festival d'Austin, el festival més important de cinema independent als Estats Units, després de Sundance. Marques-Marcet, tria aquesta història d'amor per parlar de com la tecnologia condiciona les relacions personals i redefineix el concepte de distància en l'actualitat.

Carlos Marques-Marcet ha comptat amb l'actriu Natalia Tena, coneguda pels seus papers d'Osha a la sèrie d'HBO Game of Thrones i de Nimfadora Tonks a la saga Harry Potter, i amb David Verdaguer, actor resident a la companyia del Teatre Lliure i una cara habitual de la televisió catalana, per donar vida a la jove parella.

 

Sinopsi

Alex i Sergio, una sòlida parella d'amics i amants acaricien la idea de tenir un fill junts quan a Alex li ofereixen una residència artística a Los Angeles. Un any de relació a distància, dos ordinadors i dues ciutats, Barcelona i Los Angeles. Pot l'amor sobreviure a 10.000 KM de distància?

El festival Nord-Americà comptarà també amb els nous treballs de Nacho Vigalondo, Open Windows, i Emilio Aragón, A night in old Mèxic, en altres seccions de la programació. 10.000 KM, és una producció de Lastor Media i s'ha realitzat en co-producció amb La Panda.

S'estrenarà a la primavera en sales, i compta amb el suport de Televisión Española, Televisió de Catalunya, ICEC i el programa MEDIA de la Unió Europea .

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat