Notícies

Lectura pública dels nominats als VI Premis Gaudí

Divendres 3 de gener de 2014 a les 12:00 hores tindrà lloc la lectura de nominats als VI Premis Gaudí a l'Auditori de la Pedrera. Accés amb invitació.

El proper divendres 3 de gener, a les 12 del migdia, l'Acadèmia del Cinema Català farà públics els nominats als VI Premis Gaudí. Els actors Lluïsa Castell i Lolo Herrero seran els encarregats de fer la lectura dels nominats de cada una de les 22 categories a l'Auditori de La Pedrera en un acte on també intervindran la Sra. Marga Viza, directora de Cultura de La Pedrera, i Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català. A la lectura de nominats també estan convidats els representants de les pel·lícules inscrites i els acadèmics.

La foto de família dels nominats als VI Premis Gaudí tindrà lloc el dimarts 14 de gener a les 11.30 hores al Palauet Albéniz de Barcelona.

Us recordem que un total de 369 acadèmics han estat cridats a emetre el seu veredicte a la primera volta de votacions de la sisena edició dels Gaudí, que va començar el passat 15 de desembre i resta oberta fins al 30 del mateix mes. La segona volta de les votacions començarà el dilluns 13 de gener fins al 27 de gener.

La gala se celebrarà diumenge 2 de febrer. Aquest any opten a les estatuetes un total de 91 produccions.

 

Lluïsa Castell

La carrera de l'actriu Lluisa Castell ha transcorregut a sobre els escenaris, així com a la petita i a la gran pantalla. Ha participat a sèries de Televisió de Catalunya des dels seus inicis com Estació d'enllaç (1995), Secrets de família (1995) o Temps de silenci (2001), entre d'altres. La seva carrera cinematogràfica s'inicia a principis dels anys 80 amb Victoria (1983) i la combina al llarg de la seva trajectòria amb la seva intensa activitat teatral. Al cinema, hem pogut veure-la, també a films com El Pianista (1998), La Ciudad de los prodigios (1999), Pa Negre (2009) i Canción de Katmandú (2011).

Més informació a: http://www.gotadeluz.es/lluisa-castell/

 

Lolo Herrero

L'actor Lolo Herrero ha treballat intensament en televisió i cinema. La seva primera aparició a la petita pantalla fou l'any 2000 a Laberint d'Ombres de Televisió de Catalunya. Ha participat en nombrosos telefilms i series de gran popularitat com Ventdelpla (2005), Hospital Central (2007) o El cor de la ciutat (2009). A la gran pantalla, ha treballat en projectes internacionals com The Conclave (Canadà, 2005) o Zindagi na milegi dobara (Bollywood, 2010), així com a films com Los últimos días (2012) d'Àlex i David Pastor.

Més informació a: http://www.walter-garcia.com/loloherrero.html

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat