Notícies

Àngel Llàcer presentarà la gala dels VI Premis Gaudí

La gala estarà produïda per l'Acadèmia del Cinema Català amb la col·laboració de Gestmusic Endemol i Televisió de Catalunya. El músic i compositor Manu Guix acompanyarà en directe al mestre de cerimònies.

L'Acadèmia del Cinema Català ha encarregat a l'actor, director i presentador de televisió Àngel Llàcer la conducció de la gala dels VI Premis Gaudí i a Gestmusic Endemol la producció de la cerimònia. Televisió de Catalunya serà de nou responsable de la realització audiovisual de la gala, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3, després del T/N vespre, el diumenge 2 de febrer de 2014 des del Barcelona Teatre Musical (BTM).

Llàcer conduirà la gran nit del cinema català acompanyat pel músic i compositor Manu Guix, amb qui ja ha compartit diversos projectes professionals i actualment presenta el programa Els Optimistes de Catalunya Ràdio.

Àngel Llàcer pren el relleu d'Andreu Buenafuente, presentador de la gala dels V Premis Gaudí, celebrats el 3 de febrer de 2013 al BTM. La primera edició dels guardons va tenir lloc el 2009 al plató de Televisió de Catalunya i va comptar amb l'actriu Clara Segura com a mestre de cerimònies. El 2010 el Teatre Coliseum va acollir una gala aquàtica, conduïda per Jakob Torres, Santi Ibáñez, Anna Gras i Dafnis Balduf, entre d'altres. La sala Arteria Paral·lel ho faria en les següents dues edicions: el 2011 amb Quim Masferrer com a presentador i el 2012 amb Alba Florejachs i Xavi Mira.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat