Notícies

'Los inocentes' projecció única al Cinesa Diagonal

Arriba als cinemes l'esdeveniment més gamberro del Nadal.

ESCAC FILMS, productora de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), us presenten l'esdeveniment cinematogràfic més gamberro del Nadal: la festa de Los Inocentes amb la projecció de l'esperada pel•lícula commemorant la data del 28 de desembre. Aquest especial esdeveniment a Cinesa Diagonal compta amb la col•laboració de Moritz i el suport del Festival de Sitges, on la pel•lícula es va presentar amb gran èxit la passada edició.

Los Inocentes tornarà a la gran pantalla en la sessió golfa (00.30h) de la nit del divendres 27 de desembre a un preu especial de 3€. La projecció espera ser només un dels ingredients d'una gran festa on el terror i les bromes "innocents" cobraran vida.

Aquesta nova proposta dels alumnes de la 15ª promoció de direcció de l'ESCAC va causar gran sensació a la última edició del Festival de Sitges, convertint-se en la primera pel·lícula en esgotar les entrades que es van posar en venta. La pel·lícula, que aposta per un terror molt lliure, sense complexes i amb un aire gamberro, és una història inscrita en el gènere slasher i dirigida a un públic jove i adolescent.

Los Inocentes és una gran peça coral, rodada en 27 dies i amb un pressupost mínim. Un emocionant projecte en el quals els alumnes de totes les especialitats (guionistes, directors, muntadors, sonidistes, directors d'art, VFX, etc.) s'han implicat per donar forma a un llargmetratge que, lluny de pretendre uniformar la mirada dels seus dotze directors, fa bandera d'aquesta peculiaritat que la fa original, fresca i cridanera.

La pel·lícula narra la història de nou joves que decideixen passar el dia dels innocents esquiant. Després de perdre's, opten per no desaprofitar el viatge i anar-se'n de festa a l'antic alberg abandonat "12 colinas". Els rumors diuen que l'alberg posseeix una maledicció que pren forma cada 28 de desembre. Tot i les advertències dels vilatans, els joves decideixen prosseguir amb el pla. Tot és festa, sexe i alcohol fins que comencen a ser víctimes de macabres bromes assassines.

La nit de LOS INOCENTES tindrà lloc el 27 de desembre a les 00:30h al Cinesa Diagonal i el preu de l'entrada és de 3€.

Per a més informació consulteu el web del cinema

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat