Notícies

Els Premis de Cinema Europeu, al 33

Aquest dissabte, a les 22:40h, el 33 emetrà un programa especial presentat per Jaume Figueras i Àlex Gorina sobre la 26a edició dels European Film Awards celebrada el 7 de desembre a Berlín i organitzada per l'European Film Academy.

En un especial d'una hora, Jaume Figueras i Àlex Gorina faran un repàs dels premis principals: pel·lícula, director, actriu, actor i guió així com d'aspectes més propers, com el premi concedit al vestuari de Blancaneu creat per Paco Delgado, i el desenllaç del premi al millor Talent Revelació de l'any, l'European Discovery, al qual optava com a finalista Neus Ballús amb La Plaga. Tampoc hi faltaran comentaris sobre els premis honorífics a Catherine Deneuve i a Pedro Almodóvar, amb intervenció dels seus actors fetitxe i la interpretació de número musical inclosa.

L'especial tindrà la presència de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i de la Neus Ballús, directora de La Plaga. Des de la seu de l'ACC, totes dues ens explicaran la seva experiència berlinesa com a convidades a la cerimònia dels premis EFA. S'ha de remarcar que aquesta ha estat la primera ocasió que l'ACC hi ha assistit com a membre de ple dret de la Xarxa d'Acadèmies de Cinema Europees (FAN), a la qual va ser admesa el passat mes de juliol.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat