Notícies

El cicle 'Catalunya Cinema' porta 5 pel·lícules catalanes a l'Alguer

Del 10 de desembre al 17 de gener, al Teatre Cívic de l'Alguer se celebra el III Cicle Catalunya Cinema.

Formant part de la programació nadalenca s'hi exhibiran de forma gratuÏta 5 produccions catalanes: Món petit, de Marcel Barrena; El bosc, d'Óscar Aibar; Floquet de Neu, de Jordi Roigé i Gemma Larrègola; Els nens salvatges, de Patricia Ferreira i Fènix 11*23 de Joel Joan i Sergi Lara.

La 3a edició del cicle Catalunya Cinema està impulsada per la Sociètà Umanitaria i l'Ajuntament de l'Alguer amb la col·laboració de la representació de la Generalitat en aquesta ciutat, el Departament de Cultura, Catalan Films & TC i PROA. 

La iniciativa té una doble finalitat: d'una part, acostar el públic al cinema català contemporani, un dels més vitals i interessants d'Europa, i de l'altra, reforçar el lligam cultural i lingüístic que uneix l'Alguer a Catalunya i proposar un diàleg entre el sistema de producció sard i català. A més, aquesta mostra té l'objectiu de convertir-se en un important punt de referència per al turisme cultural de l'illa de Sardenya.

Les pel·lícules es projectaran en la versió original catalana i subtitulades a l'italià. Es comptarà, també, amb la presència d'actors, productors i directors que dialogaran amb el públic després de veure el film.

Per a més informació cliqueu aquí.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat