Notícies

Celebrem 'El Dia Més Curt'- la festa del curtmetratge

Dissabte 21 de desembre celebrem El Dia Més Curt a Catalunya, un esdeveniment internacional que ja s'ha celebrat amb èxit en d'altres països europeus i que arriba al nostre país amb diferents projeccions gratuïtes per tot el territori.

Des de l'Acadèmia del Cinema Català, la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya (CI&VI Festivals de Cinema), el Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC), i Marvin & Wayne, distribuïdora de curtmetratges i membre fundador de l'AIC (Asociación de la Industria del Cortometraje); fem una acció conjunta a diversos espais de Barcelona i Catalunya per celebrar el [ED+C] El Dia Més Curt

L'objectiu principal és donar a conèixer el curtmetratge al públic majoritari a través d'una acció de gran repercussió mediàtica i social: un esdeveniment obert, al que poden sumar-se tant els agents de la gestió cultural com qualsevol ciutadà a nivell particular. Tothom pot participar creant un esdeveniment a la seva localitat i animant a altres persones a gaudir d'una activitat cultural, entretinguda i gratuïta.

EL Dia Més Curt vol ser la gran Festa del Curtmetratge on esperem que hi participin tots els agents del món del cinema i la cultura: directors, productors, festivals de cinema, ajuntaments, centres culturals, associacions, institucions, televisions, etc.

Els deu curtmetratges candidats als Premis Gaudí 2014, seleccionats per una comissió de professionals del sector, podran veure's a a les17h Fundació SGAE i a les 21.30h a Filmoteca de Catalunya.

Podeu consultar tota la programació al web www.eldiamescurt.cat.

Patrocinen: VIDEOLAB i Estrella DAMM

Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals, ICEC; Diputació de Barcelona, Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, ICUB.

Col·laboren: L'Alternativa, Arts Santa Mònica, Bande à Part, Barcelona Sports Film Festival (junt Fund. Olímpica), Bureau du Québec à Barcelone, Catalan Films & TV/PROA, CCCB, C3Bar, TR3SC, Club Cinema Castellar del Vallès, Comèdia Comunicació&Mèdia, Cryptshow, Curt Ficcions, DocsBarcelona, El Meu Primer Festival, Fundació SGAE, Federació Catalana de Cineclubs, FEC Festival, FICMA, Filmets, Filmoteca de Catalunya, Fotogramas, Frit Ravich, Gremi de Flequers de Barcelona, Julius, MECAL, Memorimage, Mostra Internacional de Films de Dones, ProDocs, ShortCat, Subtravelling,TMB.

Agraïment especial dels organitzadors a tots els professionals del sector audiovisual, als equips tècnics i artístics i als festivals que han gestionat i cedit els drets per fer possible aquesta festa.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat